Feci kazada yanarak can verdi

Çorlu'da iki TIR kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası iki TIR'da alev topuna dönerken, kazada sürücülerden Enver Öztürk feci şekilde yanarak hayatını kaybetti, diğer sürücü Mesut Özbek ise yaral

YAŞAM SAĞLIK 1.06.2016 20:32:00 0
Feci kazada yanarak can verdi

Kaza, Çorlu-Tekirdağ yolu Yağ Fabrikası Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya göre, Tekirdağ istikametine giden Enver Öztürk yönetimindeki TIR, karşı yönden gelen Mesut Özbek idaresindeki başka bir TIR ile kafa kafaya çarpıştı.
 

TIRLAR ALEV ALEV YANDI
Çarpışmanın ardından iki TIR'da alev aldı ve yanmaya başladı. Alevler TIR'ı tamamen sararken, yolda ulaşıma kapandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine hemen itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

DİĞER SÜRÜCÜ KURTARILDI
Çevredekiler tarafından Mesut Özbek araçtan yaralı olarak kurtarıldı.Alevlerin sardığı iki TIR ise, itfaiye ekipleri tarafından söndürdü. Yaralı Mesut Özbek, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınırken, İtfaiye ekiplerince TIR'dan çıkartılan Enver Öztürk’ün cesedi ise savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından morga konuldu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.