Çorlu Kent Konseyi seçimini yaptı

Çorlu Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Yapılan oylama neticesinde Çorlu Kent Konseyi dönem başkanlığına yeniden Ramadan Cesur getirildi.

GÜNDEM 30.05.2016 19:47:00 0
Çorlu Kent Konseyi seçimini yaptı

Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve genel kurul delegeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur tarafından faaliyet raporu sunumu yapıldı. Neşe Benek'in Divan Kurulu Başkanlığı ve Salim Sarıer ile Ahmet Kulaksızoğlu Divan Kurulu üyesi olarak görev aldığı genel kurulda yapılan seçimlere ise tek liste gidildi.

Yapılan oylama neticesinde Çorlu Kent Konseyi dönem başkanlığına Ramadan Cesur; yürütme kurulu asil üyeliklerine Doç. Dr. Füsun Ekmekyapar, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Feda Aral, İlhan Kurt, Aytuğ Yılmaz, İsmail Karaca, Ahmet Cömert, Sabri Eken ve Serkant Hocaoğlu; yürütme kurulu yedek üyeliklerine ise Maksut Küçükdişli, M. Yaşar Narinoğlu, Hamza Özten, Özcan Ocaktan, Mukadder Çavdaroğlu, Necati Alpan, Murat Çolak ve Zaim Erken oybirliği ile seçildi.

Çorlu Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı, dilek ve temenniler bölümünde Çorlu Ortak Akıl Platformu Sözcüsü Ayhan Fırıldak'ın yapmış olduğu konuşma ile son buldu.