Spor akademisinde mezuniyet heyecanı

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, düzenlenen programla diplomalarını alıp, kep atarak mezuniyet heyecanını yaşadı.

SPOR 30.05.2016 19:33:00 0
Spor akademisinde mezuniyet heyecanı

Yüksekokul spor salonunda düzenlenen törene Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, rektör yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Okul Temsilcisi Belma Günaydı ve Okul birincisi Büşra Çakır mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı.
Kırkpınar Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, öğrencileri tebrik ederek bilginin tek başına yeterli olmadığını doğruluk ve dürüstlüğün iş yaşamında çok önemli olduğunu söyledi. Rektör Prof. Dr. Yener Yörük ise öğrencilerin geniş sosyal olanaklar içerisinde eğitim aldığını ifade ederek, “Kırkpınar Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu’nda düzenlenen ulusal ve uluslararası etkinlikler ile yetkinlik kazandı. Mezunlarımız aldıkları kaliteli eğitim ile tüm dünyada iş bulabileceklerdir. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve mezuniyet belgeleri verilerek diploma töreni gerçekleştirildi. Meslek andının okunması ardından Balkan Müzik ve gösteri sanatları topluluğu bir gösteri yaparken, öğrenciler keplerini havaya atarak aileleriyle birlikte mezuniyet sevincini yaşadı.