Başkan Gürkan'a 'Kent ev Dayanışma' ödülü

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nce bu yıl 12'incisi düzenlenen "Kent ve Yaşam Ödülleri" kapsamında Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tüm kurum ve kuruluşları '

GÜNDEM 29.05.2016 17:56:00 0
Başkan Gürkan

Proje üretmiş, kentine ve kentin yaşamına sahip çıkan kişi ve kurumları yüreklendirmek ve onurlandırmak adına Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ‘Kent ve Yaşam Ödülleri’ Armada Hotel Sultanahmet’te düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Daha yaşanabilir kentler ve mutlu insanlar’ sloganı ile birleştirilen 12. Kent ve Yaşam Ödülleri Töreni geniş bir katılımla gerçekleşti. Odalar, esnaf birliklerini ve sivil toplum kuruluşları ile tüm kenti ‘Edirne’ ortak paydasında buluşturma başarısını sağladığı için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ‘Kent Dayanışma Ödülü” layık görüldü.
Ödülünü Eğitimci Nazmi Arıkan’ın elinden alan Başkan Gürkan, “Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, birçok farklı kültürü içinde barındırmış, insanlığın kadim şehirlerinden biri olan Edirne’yi daha da ileriye taşımak, gelecek nesillere daha yaşanabilir, daha zengin, daha çağdaş bir kent bırakmak adına  “Edirne” ortak paydası altında tüm kurum ve kuruluşlarla bir araya geldik. Hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin, tüm kurumlarla işbirliği içinde hep birlikte kentimizi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Edirne’de yaratılan bu huzur ortamına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, bu ödülü tüm kurum ve kuruluşlar ile Edirne Halkı adına alıyorum” dedi.