Engelsiz piknikte gönüllerice eğlendiler

Kapaklı'daki Kazak Gölü'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Kapaklı Belediyesi'nin de destek verdiği 'Engelsiz Yaşam P

GÜNDEM 29.05.2016 17:55:00 0
Engelsiz piknikte gönüllerice eğlendiler

Pikniğe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Müdürü Serpil Cenker ile Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı personeli, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin,  Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Tekirdağ ve Çorlu şubeleri üyeleri olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi katıldı.
Burada katılımcılara, mangalda pişirilen etlerin yanı sıra soğuk içecek, süt mısır, patlamış mısır ikramında da bulunuldu. Batman ve Pamuk Prenses kılığına giren görevliler ise pikniğe gelen çocukları eğlendirdi. Piknikte, çocukların halat çekme, sandalye kapmaca gibi çeşitli oyunlarla oynarken, aileleri ise çalan canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Haber / Ahmet KARDEŞ