CHP'lileri AK Parti'ye davet etti

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, CHP'nin TBMM'deki grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ağır küfür içeren sloganlar atıldığını belirterek, bu sloganl

SİYASET 25.05.2016 17:34:00 0
CHP

CHP ARTIK UMUTSUZ BİR VAKADIR.
Akçay, yaptığı açıklamada şöyle dedi: CHP’nin milleti aşağılayan, rakiplerine hakaret eden, kadınlara küfreden siyaset tarzına alışmak ve tahammül etmek zorunda değiliz. Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP’li yöneticiler hakaret ve küfür içeren konuşmalar yapıyorlar. Küfürlü konuşmalarını son dönemde iyice arttıran CHP’li yöneticilerin bundan sonra ne yapacağını kestirmek zorlaştı. Sürekli küfür, hakaret ve aşağılama içeren sözcükler kullanmak siyasi çaresizliğin ve iflasın işaretidir. CHP’nin projesi yok, vaadi yok, stratejisi yok, sözü yok, sadece küfrü var. CHP artık umutsuz bir vakadır.

YARGININI HAREKETE GEÇMESİNİ İSTİYORUZ
CHP Grup Toplantısında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ağır küfür içeren sloganlı tezahürat yapanları, o küfürlü sloganlar karşısında suskun kalan ve müdahalede bulunmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerini şiddetle kınıyoruz. Cumhurbaşkanına yapılan bu ağır ve yüz kızartıcı küfürle ilgili, hiçbir şikâyete gerek kalmaksızın, yargının harekete geçmesini istiyoruz.

İSTİFAYA DAVET EDİYORUM
Buradan açık çağrıda bulunuyorum. CHP’li yöneticilerin bu küfürlü, yüz kızartıcı, hakaretvari konuşmalarından sıkılan, bu yüz kızartıcı durumu içine sindiremeyen, temiz siyasetten yana olan CHP’lileri partilerinden istifa etmeye davet ediyorum. Kendilerine yakın buldukları başka partilerde siyasete devam etsinler. AK Parti’nin kapısı onlara açıktır. Tekirdağ İl Başkanlığı olarak makul ve temiz siyasetten yana olan CHP’lileri aramıza bekliyoruz.”