Beyaz perdede dizi keyfi

KANAL D'nin sosyal sorumluluk projesi, Edirne ve Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kadınları ilk kez beyaz perde ile tanıştırdı. Dizi matinesiyle ilk kez sinema salonuna gelen kadınlar, Kanal D'nin sevi

GÜNDEM 25.05.2016 17:21:00 0
Beyaz perdede dizi keyfi

Kanal D’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Oriflame ile ortak yapılan dizi matinesi etkinliğinde Edirne ve Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde kadınlar ilk kez sinemayla tanıştı. Edirne’de bir alışveriş merkezine gelen kadınlar Cinemarina Sinema Salonu'nda reklamsız ve ücretsiz olarak Kanal D’nin sevilen dizisi 'Hayat Şarkısı'nı televizyon saatiyle aynı anda beyaz perde de izledi.

"EV KADINLARI DİZİYİ SİNEMADA İZLEDİ"
Projenin Tekirdağ ayağında ise, Çorlu İlçesi’nde oturan kadınlar Trend AVM Cinemarina Salonları'nda buluştu. Oriflame Çorlu temsilcilerinden Derya Aras, Kanal D’nin ortaklığı ile yapılan projede bir çok ev kadınının sinemaya hayatında ilk kez geldiğini söyledi. Her zaman televizyonda izleyen dizinin bu kez sinema salonunda izlendiğini ifade eden Aras, şöyle konuştu: "Onların bu ilk duygularına ortak olmak bile işimi yaptığımda bana mutluluğumu daha fazla artırıyor. Kanal D’nin bu anlamda bize sunduğu bu fırsatta çok güzel. Ben çok teşekkür ediyorum."Sinemada sevilen dizi Hayat Şarkısı’nı izleyenlerden Ebru Köken de Kanal D’ye sinemayla tanışmayan ev hanımının sinemayla tanıştırdığı için teşekkür ettiğini söyledi.