10 dakikada soydular

Kapaklı'da, kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 hırsızlık zanlısı, kapısını kırıp girdikleri bir işyerinden, 6 bin lira değerinde cep telefonu ile yaklaşık 3 bin lira para çalıp kayıplara kar?

GÜNDEM 24.05.2016 18:30:00 0
10 dakikada soydular

Olay, İsmetpaşa Mahallesi’nde Danış Center’da bulunan fatura ödeme merkezi ile cep telefonu satışı ve tamiri yapan bir işyerinde meydana geldi. Dün sabaha karşı kapıyı kırarak içeriye giren 2 hırsızlık zanlısı, işyerine tamir için müşterilerin bıraktığı piyasa değeri 6 bin lira olan çok sayıda telefon ile işyerine ait telefonlarla, kasada bulunan yaklaşık 3 bin liralık bozuk parayı çaldı. Hırsızlık anı işyerini güvenlik kamerasına yansırken, 2 şüphelinin rahat hareketleri dikkat çekti.
Yaklaşık 10 dakika işyerinde kalan hırsızlık zanlıları, ardından kayıplara karıştı. Sabah iş yerine geldiğinde kapının kırıldığını gören işyeri sahibi Hasan Merdamert, durumu polise bildirdi. İşyerinde olay yeri inceleme ekipleri parmak izi çalışması yaparken, güvenlik kamerasından eşkalleri belirlenen 2 hırsızın yakalanması için Kapaklı polisi soruşturma başlattı.