Kalabalık avluya sığmadı

İstanbul Kartal'da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve Seçkin Kuyumculuğun sahibi Mustafa Seçkin ve Mahire Seçkin'in oğlu Me

GÜNDEM 20.05.2016 18:54:00 0
Kalabalık avluya sığmadı

Geçtiğimiz yıl hayatını Handan Seçkin ile birleştiren ve İstanbul'daki bir enerji firmasında çalışan 31 yaşındaki Metin Seçkin, Kartal'daki evinde kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetti. Dün Metin Seçkin için Merkez Osmanlı Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy TSO Başkanvekili İsmail Akın ve oda yönetimi ve meclis üyeleri ile Seçkin ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Cuma namazının ardından Seçkin'in cenaze namazını İlçe Müftüsü Yusuf Tuna kıldırırken, cami avlusuna sığmayan cemaatin bir bölümü cenaze namazını cami içinde ve Atatürk Caddesi üzerinde saf tutarak kıldı.Metin Seçkin'in tabutunun üzerine gönül verdiği Beşiktaş'ın bayrağı serilirken, Seçkin, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi. Seçkin ailesini ise yakınları teselli etmeye çalıştı.