Afacanlar mest etti

Çerkezköy Afacan Çocuk Yuvası ve Çocuk Kulübünün minik öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ile yıl sonu etkinliği düzenledi. Burada küçük afacanlar,

GÜNDEM 19.05.2016 17:04:00 0
Afacanlar mest etti

Yuvanın bahçesinde düzenlenen programda okul müdürü Güniz Güven ve öğretmenler, öğrenci velilerini karşıladı. Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, afacanlar gösterilerine başladı.
İlk olarak yuvanın küçük palyaçoları gösterisini yaptı. Ardından da minik balerinler hünerlerini sergiledi. Daha sonra da okulun drama kulübü öğrencileri hazırladıkları gösteriyi sundu. Minik aşçıların yemek yapma gösterisi ise velilerin beğenisini topladı. Afacan tavşanlar ise danslarını yaptı.

MÜSADENİZLE ÇOCUKLAR
Yuvanın 5 ve 6 yaş sınıfı öğrencileri ise Barış Manço'nun 'Müsadenizle Çocuklar' şarkısında gösteri yaptı. Bir öğrenci Barış Manço olurken, arkasındaki öğrenciler de şarkıya eşlik etti. Renkli görüntülerin oluştuğu bu mini konseri ve diğer gösterileri veliler uzun süre ayakta alkışladı.

KEP ATTILAR
Yıl sonu gösteririsin finalinde ise üzerlerine ay yıldızlı tişörtlerini giyen öğrenciler 'Türkiyem' şarkısında yaptıkları müthiş gösteri büyük beğeni topladı. Ardından yuvadan mezun olan küçük afacanlar cübbelerini giyip kep fırlattı. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler daha sonra kol kola girip hep birlikte 'Arkadaş' şarkısını seslendirdiler.