Çerkezköy'ü yasa boğan kaza

AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Selda Yeşil ve AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları eski Başkanı Nuran Yeşil'in kayınpederi Mehmet Yeşil ile kayınvalideleri Meliha Yeşil, Çerkezköy'den

GÜNDEM 19.05.2016 10:42:00 0
Çerkezköy

Kaza, Kastamonu'nun Tosya İlçesi Suluca mevkiinde meydana geldi.Çerkezköy'den memleketleri Ordu'ya giden 49 yaşındaki Murat Yeşil yönetimindeki 59 TH 888 plakalı otomobil,  iddiaya göre yol kenarında bekleyen Recep Ali Karaman’ın kullandığı 53 K 2295 plakalı TIR’a arkadan çarptı.Kazada sürücü Murat Yeşil ile eşi 46 yaşındaki Selda Yeşil yaralanırken, çiftin anne ve babası Meliha ve Mehmet Yeşil olay yerinde hayatını kaybetti. Murat ve Selda Yeşil çifti Tosya Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, Mehmet ve Meliha Yeşil çiftinin cenazeleri de aynı hastaneni morguna kaldırıldı.
Üzücü haber ise Çerkezköy'de yaşayan aileseani ve tanıdıklarını yasa boğdu. Acı haberi alan Yeşil ailesinin Çerkezköy'de bulunan fertleri hemen Kastamonu’nun Tosya ilçesine gitti.

MEMLEKET YOLUNDAYIZ
Kazadan bir süre önce Murat Yeşil, direksiyonda kendisinin olduğu ve yanında da babasının göründüğü bir fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından paylaşarak üzerine de  'Annem babam memleket yolundayız' notu düştüğü görüldü. Bu fotoğraftan bir süre sonra ise Yeşil ailesi trafik kazası geçirdi.