Öğrencilere destek kermesi

Çerkezköy Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu'nun geleneksel hale getirdiği ve öğrencilere destek amacıyla yapılan kermesinin 16'ncısı düzenlenen törenle açtı. Kermesin 10 gün süreyle açık kalac

GÜNDEM 18.05.2016 18:15:00 0
Öğrencilere destek kermesi

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokakta bulunan Çerkezköy Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nun  16. Geleneksel Kermesi'nin açılışına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı,CHP Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan,Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İbrahim Narçın ile çok sayıda kişi katıldı.

HER YIL KATILIYORUM
Düzenlenen kermese her yıl katıldığını belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Bu yurtlarda okuyan çocuklarımızın üniversiteyi bitirip iş güç sahibi olmalarından son derece mutluluk duyuyorum.bu kermeslerden elde edilen gelirler, buralarda eğitim gören çocuklar için harcanıyor. Bu nedenle herkesin bu tür kermeslere katkı sağlamasını istiyorum.Bu anlamlı güzel kermesin hayırlara vesile olmasını diliyor, katkı sağlayanlara da çok teşekkür ediyorum. dedi.

 

HAYIRLI OLSUN
Kermese katkı sağlayanlara teşekkür eden Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay’da, "Burada yetişen öğrenciler vatanına, bayrağına sahip gençler olarak yetişmektedir Bu nedenle tüm Çerkezköylü hemşerilerimin bu öğrenci yurdumuza sahip çıkmasını istiyorum ve sahip çıkacağına da inanıyorum.Kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, bu yıl 16'ncısı düzenlenen g kermesinin hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "Bu kermese katkı sağlayan bayanlara,kurum ve kuruluşlara,el emeği ile katkı sağlayan bayanlara teşekkür ediyorum.”dedi.

MİNİK MEHRETARLAR
Konuşmaların ardından kermesin  açılış kurdelesi protokol üyeleri, dualar eşliğinde birlikte kesti. Ardından Beyaz Zambak Anaokulu'nun minik mehteranları çaldığı marşlarla izleyenleri büyüledi.

Açılışın tamamlanmasının ardından protokol üyeleri, kermesi gezdi. Katılımcılara ise pişirilen köfte,et döner, tavuk şiş,ayran,tatlı ve çay ikramında bulunuldu. çeşitli yiyecekler, el emeği ürünler ve giysilerin yer aldığı kermes 10 gün süreyle açık kalacak.

 

Haber / Mehmet AYAN