Yardımları kendi dağıttı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kilis'teki kamplarda yaşayan Suriyeli mültecilere gönderilen yardım kolilerini, kendi elleriyle dağıttı.

GÜNDEM 18.05.2016 18:13:00 0
Yardımları kendi dağıttı

‘Dedelerimizin  Hayrına Göç Edenlerin Torunları Olarak Velimeşe’den Sınırdaki Suriyeli Göçmen Kardeşlerimize Sahip Çıkıyoruz’ projesi kapsamında Gaziantep ve Kilis’te bir dizi ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ziyaret kapsamında Tekirdağ Valiliği’nden  Gaziantep Valiliği’ne atanan Ali Yerlikaya ile (Eski Çorlu Kaymakamı) Şehit Kamil İlçe Kaymakamı  Ali Dursun ve (Eski Lüleburgaz Kaymakamı)  Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ile  bir araya geldi.
Ergene halkının desteğiyle oluşturulan projeyle birlikte yardım elini Kilis'e ulaştırdıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,"Sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuzda 423 erzak koli, 385 adet giyim eşyası ile bebek  bezi kolisi ve 130 adet temizlik malzemesini Kilis kampında yaşayan vatandaşlarımızın kapılarını çalarak, bizzat teslimini gerçekleştirdik. Bununla da kalmadık Kilis Devlet Hastanesinde  tedavi altında bulunan mülteci çocuklara verdiğimiz hediyelerle kısa süreliğine de olsa mutluluk yaşattık. Bizler sevginin paylaştıkça çoğaldığına inancımızla hizmetlerimize ve yardımlarımıza devam edeceğiz’ dedi.