İşcan:Kapalı kapılar ardında kalmayacağız

MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Fatih İşcan, "Siyasi anlamda da dışa dönük çalışma sergileyeceğiz. MHP, kapalı kapılar ardında, kendi aramızdaki toplantılara bağımlı kalmayacak.&qu

GÜNDEM 18.05.2016 18:02:00 0
İşcan:Kapalı kapılar ardında kalmayacağız

İlçe Başkanı İşcan, beraberindeki partililerle birlikte parti teşkilatında basın toplantısı düzenledi.

MHP Genel Merkezi'nin talimatıyla 25 Nisan 2016 tarihinde göreve başladıklarını belirten İşcan, "Göreve geldiğimiz andan itibaren, ilk önce yönetimimizde görev dağılımını gerçekleştirdik. Ardından partimizin ilçe binasının fiziki şartlarını elden geçirerek, bir tadilat gerçekleştirdik ve hizmete açtık. Siyasi anlamda da dışa dönük çalışma sergileyeceğiz. MHP, kapalı kapılar ardında, kendi aramızdaki toplantılara bağımlı kalmayacak. Devamlı toplumun içerisinde, toplumun sorunlarıyla bütünleşip, kanayan yaraları tespit edip, toplumumuzun dertlerine derman olmaya çalışacağız. Yönetim anlayışımızda da, partimizin içerisindeki en büyük gücümüz, en büyük dayanağımız ve en büyük desteğimiz parti içindeki ülküdaşlık hukuku olacaktır. Biz önce ülküdaşlarımızın, sonra da vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. Hizmet için bu koltuklara geldik" dedi.

Parti içerisinde iç meselelerin olabileceğini bunların da normal olduğunu belirten İşcan, "Bizler, bu meseleleri konuşarak, anlaşarak, uzlaşı içerisinde çözebilecek seviyeye ulaşmış insanlarız. İçinde bulunduğumuz bu durumdan en kısa süre içerisinde çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

 

ÜLKÜDAŞLARIMIZIN UYANIK OLMASI GEREKİYOR

MHP'nin içinde bulunduğu tartışmalı süreçle ilgili de konuşan İşcan, konunun yargıya taşındığını ve yargının bu konuda henüz bir karar vermediğini, o yüzden de gündemlerinde böyle bir konu olmadığını söyledi. İşcan, "Bu süreçlerde ülküdaşlarımızın uyanık olması gerekiyor. Algılara, rüzgarlara kapılmaması, aklı selim hareket etmesi gerekiyor. Her şeyden önce de birbirimizi kırmamamız gerekiyor. Saygı-sevgi çerçevesinde, parti içerisinde her zaman muhalefet olmalıdır. Muhalefet, daima mevcut yönetimleri tetikler ve çalışmaya sevk eder diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.