Liselilerden 'Eğitimden üretime' sergisi

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde Mesleki ve Teknik Anadolu liseleri tarafından yapılan çalışmalardan oluşturulan 'Eğitimden Üretime Meslek Liseleri Sergisi' düzenlenen törenle açıldı.

GÜNDEM 17.05.2016 17:50:00 0
Liselilerden

Keşan İlhami Ertem Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi Spor Salonu’ndaki açılışa, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, Keşan İlçe Sağlık Müdürü Ergün Kurtar, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis Karaağaçlı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Açılışta konuşan Erarslan, “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin çalışmalarını sergilemek ve meslek liselerimizin tanıtılmasını amaçlıyoruz. Bu serginin amaca hizmet etmesi vesilesi ile hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.” dedi. Daha sonra açılış kurdelesi kesildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından dans gösterileri sergilenirken, okulların çalışmalarından oluşan sergi Özder ve beraberindekiler tarafından ziyaret edildi. Sergi, bugün de açık kalacak.