Dehşet yolu

Malkara'da, kaza yapan 27 yaşındaki Engin S., yardım amacıyla duran otomobildeki 35 yaşındaki Kenan G. ve yeğeni 16 yaşındaki Abdullah Barış Ü.'yü bıçakla yaraladıktan sonra onlara ait aracı gasp e

GÜNDEM 15.05.2016 16:51:00 0
Dehşet yolu

Olay, Kozyörük Mahallesi’nde meydana geldi. Engin S. yönetimindeki otomobil Hayrabolu istikametine giderken, direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kaza yaptı.
Şarampole yuvarlanan araçtan yara almadan kurtulan Engin S. ve araçta bulunan Tayfun C.,yoldan geçen sürücülerden yardım istedi. 

BIÇAKLA YARALADI
Bu sırada, araçlarıyla yoldan geçen Kenan G., yardım amacıyla durdu. Bunun üzerine Engin S. cebinden çıkardığı bıçakla yardım için duran Kenan G. ve yanında bulunan yeğeni Abdullah Barış Ü.'yü bıçakla yaraladı. Ardından Engin S ve Tayfun C., çalışır vaziyette bulunan Kenan G’ye ait otomobili alarak, kaçtı. Kenan G. ise, jandarma ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Bıçakla yaralanan iki kişi sevk edilen ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Kenan G., daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 

TEKRAR KAZA YAPTILAR
Çaldıkları otomobille kaçmaya çalışan Engin S. ve Tayfun C. ise Malkara ilçe merkezi Keşan yolu çıkışında kaza yaptı. Kazada yaralanan 2 şüpheli, polis nezaretinde çağrılan ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ve Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.