Annelerle kahvaltıda bir araya geldi

Tekirdağ'da Anneler Günü etkinlikleri sürüyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, düzenlenen kahvaltıda Mahramlı Mahallesi'ndeki annelerle bir araya geldi.

GÜNDEM 13.05.2016 17:36:00 0
Annelerle kahvaltıda bir araya geldi

Mahramlı Camisi önünde gerçekleşen kahvaltıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Deniz Taner ve Gönül Dinçer, Mahramlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Çetin ile Mahramlı Mahallesi kadınları katıldı.
Kahvaltı öncesi vatandaşlarla sohbet eden Eşkinat, kahvaltı sırasında da mahalle halkının Süleymanpaşa Belediyesi’nden istek ve şikayetlerini dinlerken taleplerin yerine getirilmesi talimat verdi.
Anneler Günü’nü kutlayan Eşkinat, “Burada olmamızın sebebi mahallenin sorunları görmek ve Anneler Günü. Bizler birkaç kutlama mesajıyla bu anlamlı günün geçiştirilmesini istemedik. Sizlerle bir arada olup siz değerli annelerimizin ellerini öpmek her gün çok değerli olduğunuzu anlatmak için geldik. Ben tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum."dedi. Eşkinat ardından annelere çiçek hediye etti.