Festivale özel pul

Bu yıl 52'ncisi düzenlenecek olan Kiraz Festivali için, Büyükşehir Belediyesi ile PTT Süleymanpaşa Şubesi arasında yapılan protokol ile, 14. Macar Günleri ve Prens Rakoczi'nin naaşının Macaristan'

GÜNDEM 13.05.2016 17:35:00 0
Festivale özel pul

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 52. Kiraz Festivali için hazırlıkları sürüyor.1-4 Haziran tarihleri arasında Süleymanpaşa, Şarköy ve Muratlı ilçelerinde düzenlenecek olan festivalde vatandaşlar için imza günleri, söyleşiler, sergiler, kültürel ve sanatsal etkinlik düzenlenecek.
 

ÜCRETSİZ DAĞITILACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile PTT Süleymanpaşa Şube Müdürü Hatice Atik, festivale özel pul üretilmesi için sözleşme imzaladı. Festival için özel üretilecek olan Rakoczi Anma Pulu 14. Macar Günleri ve Prens Rakoczi’nin naaşının Macaristan’a nakledilmesinin 110. Yılı nedeniyle özel olarak hazırlanarak 52. Kiraz Festivalinde vatandaşlara hediye edilecek. 52. Kiraz Festivali için özel olarak hazırlanan pul 250 adet üretilecek.Festival boyunca vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak olan ve sınırlı sayıda üretildiği için değer taşıyan pullar Süleymanpaşa PTT Şubesine mektup göndermek için gelen vatandaşlara verilecek.