Neşat Ertaş tablosu hediye ettiler

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'nda, öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan Karma Resim Sergisinin açılışı yapıldı. Açılışta Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz'e Okul Müdürü Suat Y?

GÜNDEM 12.05.2016 20:56:00 0
Neşat Ertaş tablosu hediye ettiler

Düzenlenen serginin açılışına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Belediye Başkan yardımcısı Aziz Özkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sait Beydoğan, Belediye meclis üyeleri Ender Dubaz, Muzaffer Yıldıran, Okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, katılımcılar sergiyi gezdi ve öğretmen ve öğrencilerden yapılan resim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çalışmaları çok beğendiğini belirten Kaymakam Gürbüz, öğretmen ve öğrencilerini yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik etti.
Resim Sergisinde Kaymakam Gürbüz’e okul yönetimi ve öğrenciler tarafından birlik ve beraberliği simgeleyen bir tablo, Okul Müdürü Suat Yüksel ve resim öğretmeni Resül Buksur ise Kaymakam Gürbüz’e Neşet Ertaş tablosu hediye etti.
Resim Sergisi çalışmalarında öğretmen ve öğrencilerinin özveriyle çalıştıklarını belirten Okul müdürü Suat Yüksel, "Bu başarılı çalışma öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte özverili bir çalışmanın sonunda ortaya çıktı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her Alanda Başarı sloganı ile çıktığımız bu yolda ilçemiz eğitim camiasında kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalarımız devam edecek" dedi.