Kuyuda can pazarı

Kapaklı'da kurulum aşamasında olan bir fabrikada çalışan 3 işçi, yaklaşık 10 metre derinliğindeki içi boş su kuyusuna düştü. Yaralanan 3 işçi, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekip

GÜNDEM 12.05.2016 10:27:00 0
Kuyuda can pazarı

Olay, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kurulum aşamasında olan bir fabrikada meydana geldi.  İddiaya göre, işçiler Vural Yılmaz, Mürsel Öksüz ve Tahsin Doğan burada çalıştığı sırada su kuyusuna düştü. Diğer çalışanlar kendi imkanları ile yaralanan arkadaşlarını kurtarmayı başaramayınca durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

 

SEFERBER OLDULAR
İhbarın ardından fabrika sahasına gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, kuyuya düşen 3 yaralı işçiyi kurtarmak için seferber oldu. Vinç yardımıyla sarkıtılan halatla itfaiye ekipleri aşağıya indirildi. Ekipler bir yandan kurtarma çalışmalarını yaparken, bir yandan da yaralanan işçilerle sohbet ederek onları sakinleştirmeye çalıştı.Ardından işçiler sedyeye yatırıldı ve halatlarla sıkıca bağlanarak yukarı çekildi. Kurtarma çalışmasının başarıyla tamamlanmasının ardından çevredeki işçiler itfaiye ekiplerini uzun süre alkışladı. Yaralanan 3 işçi ardından ambulanslarla Çorlu'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili ise jandarma soruşturma başlattı.