Afişle destek istediler

Çerkezköy Belediyesi'nin hemken arkasında bulunan Özcan Sokağı esnafı, sokağın başına 'Sokağımızın araç trafiğine kapalı halkımıza açık yürüyüş alanı olmasını istiyor

GÜNDEM 10.05.2016 19:30:00 0
Afişle destek istediler

TRAFİK KEŞMEKEŞİ
Sanayi ile birlikte her geçen gün nüfusu hızla artan Çerkezköy'de, nüfus ile birlikte ilçedeki araç sayısı oldukça fazlalaştı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı otopark işletmesi Tek-Park uygulaması ile Atatürk ve Öztrak Caddelerinin ücretli olmasının ardından, bu iki caddenin arasında kalan Özcan sokakta ise tam anlamıyla bir araç keşmekeşi yaşanıyor. Bu iki caddenin park yerleri ücretli olması nedeniyle sürücülerin araçlarını Özcan sokağa bırakması, bu sokakta ticaret yapan esnafı çileden çıkarttı.    
Esnaf ise tepki olarak sokağın başına  Özcan Sokak esnafı olarak sokağımızın araç trafiğine kapalı halkımıza açık yürüyüş alanı olmasını istiyoruz' yazan bir afiş astı. Sokak esnafı, ana caddelerde otopark parası vermek istemeyen araç sürücülerinin bu sokağa araçlarını gün boyu park ederek gittiklerini belirterek, "Park yeri bulamadığımız için işyerimize gelen malzemeleri dükkanımıza boşaltamıyoruz.Ayrıca vatandaşlar da sokakta yürümekte zorlanıyor."dediler.  Özcan Sokak esnaflarından İlker Dil ise, sokağın durumunu Belediye Başkanı Vahap Akay'a ilettiklerini ve sorunun çözümü için destek olacağını söylediğini belirtti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ