Anne Akay duygulandırdı

CHP Çerkezköy Kadın Kolları yönetiminin düzenlediği 'Anneler Günü' etkinliğine katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın annesi Necla Güven Akay, oğlunu çok fazla görememekten yakınd?

GÜNDEM 8.05.2016 16:33:00 0
Anne Akay duygulandırdı

Bu konuşma ise salondakileri duygulandırdı.
Parti binasında düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Vahap Akay'ın annesi  Necla Güven Akay, eşi Güliz Akay'ın yanı sıra CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın eşi Fatma Mandalı ve kızı Arzu Mandalı Sucu, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri Rağbet Erol, Ali Çalışkan ve Ali Dede ile çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca yaptı. Annelerin birer melek olduğunu belirten Alaca, “Bizi 9 ay karnında taşıyan ve hayata armağan eden anneler toprak gibidir. Annelerimiz bizi toprak gibi doğurur, yaşatır ve büyütür. Annemiz sayesinde köklerimiz derine, dallarımız da yükseklere uzanır. Doğduğumuz andan itibaren, hayatımıza şahitlik yapar annelerimiz. Onlar, hayatımızın en önemli kahramanlarıdır. Anne-evlat buluşması, akılların değil, yüreklerin buluşmasıdır. Annelerin, evlatlarını severken keşkeleri yoktur. Anneler karşılık beklemeden sever” diye konuştu.

OĞLUM ÇOK ÇALIŞIYOR
Yapılan konuşmaların ardından günün anısına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın annesi Necla Güven Akay ve CHP İlçe Teşkilatının en yaşı üyesi Zühre Behcan’a birer plaket verildi. Oğlunu görememekten yakınan anne Akay, "Oğlum Çerkezköy için çok yoğun çalışıyor. Oğlumu göremiyorum. Ama hem oğlumla hem de gelinimle gurur duyuyorum. Rabbim herkese oğlum gibi hayırlı evlat nasip etsin” dedi. Program sonunda tüm katılımcı annelere bir onur belgesi takdim edildi.

Ahmet KARDEŞ