90 ülkede çektiği fotoğrafları sergiledi

Süleymanpaşa Belediyesi, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali kapsamında Tekira AVMâ€??

GÜNDEM 8.05.2016 16:19:00 0
90 ülkede çektiği fotoğrafları sergiledi

Serginin açılışına, Süleymanpaşa Belediye Başkanvekili Gülferah Güral, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Mehmet Çevik ve ünlü dağçı Nasuh Mahruki  katıldı.
Süleymanpaşa Belediye Başkanvekili Gülferah Güral, “5. Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali kapsamında 90 ülke gezerek çektiği en güzel fotoğrafları bizlerle paylaşmak üzere şehrimize gelen Nasuh Mahruki’ye çok teşekkür ederim." dedi.
20 yaşından bu yana dağlara, uzak coğrafyalara, farklı kültürlere sayısız yolculuk yaptığını belirten Nasuh Mahruki, "Yaptığım bu çalışma ile de o yolculukları sizlerle paylaşmak istedim. Bu kareleri izlerken o anın içine girin ve orada olmayı düşleyin. Benim hem kendim hem sizler için bütün çabam yaşama fırsatı bulduğum güzellikleri ve deneyimleri sizlerle paylaşarak yaşamı güzelleştirmek için.” diye konuştu.

13 MAYIS TARİHİNE KADAR AÇIK KALACAK
5. Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali kapsamında açılan “Nasuh Mahruki’nin Yeryüzü Güncesi” fotoğraf sergisi 13 Mayıs tarihine kadar Tekira AVM 3. katında ziyarete açık kalacak. Sergide Mahruki, 'Kendi Everest’inize Tırmanın' adlı kitabını da sevenleri için imzaladı.