Küçük çocuğa işkence iddiası

Kapaklı'da, rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan ve vücudundan sigara söndürüldüğü ve morluklar olduğu belirlenen 4 yaşındaki kız çocuğu B.B. devlet korumasına alındı. Kızın ablası 23

GÜNDEM 6.05.2016 19:27:00 0
Küçük çocuğa işkence iddiası

Annesi 3 ay önce ölen ve babası Karabük'te yaşayan 4 yaşındaki kız çocuğu B.B. ile bir fabrikada çalışan ablası Hayriye B., ölen annelerinin arkadaşı olan Atatürk Mahallesi'nde oturan Gülseren K.'nın yanına taşındı.  Dün akşam ise B.B. rahatsızlanınca Gülseren K. tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
 

DOKTORLAR FARK ETTİ
Küçük çocuğu muayene eden doktorlar, çocuğun vücudundaki sigara sönükleri ve morlukları görünce durumu hemen hastane polisine bildirdi. Bunun üzerine Gülseren K. ile ablası Hayriye B. polis tarafından gözaltına alındı. B.B. ise yapılan tedavisinin ardından devlet korumasına alınarak Tekirdağ Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'na yerleştirildi.Polisteki ifadelerinin ardından iki kadın, Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi.Burada Hayriye B. ve Gülseren K., savcılık sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.