Yeni yönetim ziyaretlere başladı

10 Nisan'da yapılan CHP Çerkezköy İlçe Kongresi'nde başkan seçilen Engin Camcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 3.05.2016 21:08:00 0
Yeni yönetim ziyaretlere başladı

İlk ziyareti kendilerine yaptıklarını belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, delege seçimleri ve ilçe kongresi sürecinde verdiği desteklerden dolayı Akay’a teşekkür etti. Camcı, “Kaymakamımız izinde olduğu için kendisini daha sonra ziyaret edeceğiz. Delege seçiminden sonra kongremizi de yapıp çalışmalarımıza başladık. Halkımızla Belediyemiz arasında köprü vazifesi göreceğiz. Vatandaşlarımıza belediyemizin hizmetlerini anlatacağız. Halkın taleplerini de sizlere ileteceğiz. Yapacak çok işimiz var ama arkadaşlarımın hepsi çok istekli” dedi.

HERKES FEDAKARLIK EDECEK
Yeni yönetimimi tekrar tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yönetimdeki herkes Çerkezköy ve partimiz için zaman ayıracak, fedakarlık edecek. Sonuçta siyaset toplum adına yapılan bir iş. Herkes fedakarlık yapıp zamanından, ailesinden belki işinden feragat edecek. Dolayısıyla herkese kolaylıklar diliyorum” dedi.

ESNAFLIK KOLAY DEĞİL
Ardından CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Engin Camcı, “Esnasflık zor bir iş. Esnaflık kolay değil. Çok zor bir meziyet. Sürekli güler yüzlü olacaksın. Ailenden feragat edeceksin. Sabah erken saatlerden gece yarılarına kadar çalışacaksın. Kısacası esnaflık çok meşakkatli bir iş” dedi.

ESNAF SAYIMIZ ARTTI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “2016 yılında Çerkezköy’de esnaf sayısında artış var. Esnaf sayımız 15-20 kadar arttı. Bu rakam çok iyi değil, ama kötü de değil. Biz Çerkezköy olarak iyi durumdayız. İnşallah daha da iyi olacağız. Bunun için çalışıyoruz” dedi. Esnafın Çerkezköy’deki en büyük sıkıntısının yüksek kiralar olduğuna vurgu yapan Bozdağ, “Kiralar çok yüksek. Burada piyasayı bilmeyen birisi, fahiş fiyatlarla dükkan kiralıyor. Birkaç ay sonra da batıyor. Esnafla sürekli iç içe olduğum için sıkıntılarını da çok iyi biliyorum. Çerkezköy’de esnafın durumunun düzelebilmesi için Çerkezköy’de kazanılan paraların, Çerkezköy’de harcanması gerekiyor” dedi.