Veteriner hekimler yemekte bir araya geldi

Dünya Veterinerler Günü dolayısıyla Tekirdağ'da görevli Veteriner Hekimler, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

GÜNDEM 3.05.2016 20:54:00 0
Veteriner hekimler yemekte bir araya geldi

Bir restoranda düzenlenen yemeğe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka, Namık Kemal Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Altuğ, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Deniz Bozdoğan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde çalışan veterinerler, ilçe belediyelerinde çalışan veterinerler ile Veteriner  Hekimler Odası üyeleri  katıldı.
Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka , çok kutsal bir görev yapan veterinerlerin Dünya Veteriner Hekimler gününü kutladı ve yemekte birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi, katılan herkese teşekkür etti.Namık Kemal Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Altuğ da Tekirdağ’da kurmayı planladıkları hayvan hastanesinin bölge veterinerlerine hizmet edeceğini söyledi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 5 vizyonundan birinin tarım ve hayvancılık olduğunu anlatan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya’da ve Türkiye’de  hayvancılıkta önemli bir yere sahip olan Tekirdağ’da Veteriner Hekimlik görevinin daha da önem kazandığını belirtti ve tüm Veteriner Hekimlerin Dünya Veterinerler Gününü kutladı.