İşçilere mangal ziyafeti

Çorlu Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla belediye personeli ve ailelerine yönelik mangal partisi düzenlendi. Mangalın başına geçen Belediye Başkanı Ünsal Baysan, işçilerin tabl

GÜNDEM 3.05.2016 12:42:00 0
İşçilere mangal ziyafeti

Belediye şantiye alanında düzenlenen mangal partisine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Oktay Çolpan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aziz Aktay ve sendika temsilcileri ile belediye çalışanları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Şehit haberlerinin geldiği ve üzüntülü günlerin yaşandığı böyle bir ortamda, birliğimizin ve berberliğimizin, sevgimizin ve saygımızın hiç eksilmemesini diliyorum. Dünyada yaşam döngüsünü yaratan kadınlar, ona şekil veren de ellerdir. Bu eller emekçilerin elleridir. Sizler gibi çalışkan ve onurlu dostlara sahip olduğum için kendimi bir belediye başkanı olarak çok şanslı görüyorum. Çorlu’da yaptığımız işlerde en büyük pay sizindir. Bu eserlerde katkınız ve alın terinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, eksik etmesin. İleride çok daha güzel günlerde birlik ve beraberlik içinde olabilmeyi diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından mangalın başına geçen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, hem pişirdi hem de ikram etti. Mangal partisi, çekilen halayların ardından sona erdi.
Marmara Haber