Trend Arena açıldı

Danış İnşaat Yatırım A.Ş. ve Danış Beton Sıva İnş.San.Tic.A.Ş. İş Ortaklığı tarafından ortak inşa edilen Trend Arena Alışveriş ve Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle açı

GÜNDEM 2.05.2016 00:05:00 0
Trend Arena açıldı

Dünyaca ünlü seçkin markaların bir araya geldiği Trend Arena Alışveriş Merkezi'nin açılışına, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, inşaat firmasının yetkilileri ve  çok sayıda kişi katıldı.Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş Alışveriş Merkezini gezdiler.

 

 

DEMET AKALIN KONSER VERDİ

Çorlu'da yeni açılan alışveriş merkezinde vereceği konseri için İstanbul’dan yola çıkan şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyadan 'Çorlu yolunda' notuyla paylaşım yaptı. Sanatçının emniyet şeridini kullandığı paylaşımı, takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı. Akalın, bir süre sonra paylaştığı fotoğrafı silmek zorunda kaldı. Konser öncesinde otel çıkışında gazetecilerin sosyal medyadaki tepkileri sorması üzerine konuşan Demet Akalın, “Parası neyse öderim. Arabayı Okan bey kullanıyordu” yanıtını verdi.
Akalın daha sonra çıktığı sahnede söylediği şarkılarla sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Akalın ve eşi Okan Kurt, konserin ardından ilçeden ayrıldı.