Yetenek yarışmasında ödüller dağıtıldı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" yetenek yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

GÜNDEM 1.05.2016 23:50:00 0
Yetenek yarışmasında ödüller dağıtıldı

Kırklareli Yeşilay Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile, Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi’nde “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışması ödül töreni düzenlendi. Yeşilay Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada "Gerçekleşen yetenek yarışmaları ile bağımlılıklar konusunda genç nesillerin farkındalık kazanmasını sağlamak ve bilinç oluşturmak, gençlerin girişimcilik ve yaratıcılık becerilerinin destekleyerek; kültürel, sosyal ve yerel kalkınmaya katkıda bulunmalarını sağlamak, gençlerin sağlıklı birer bireyler olarak yaşamın tüm alanlarında etkin katılımlarını desteklemek, gençlerin toplumla iletişimlerini daha sağlıklı hale getirmek, yaratıcılık yoluyla kendilerini ifade etme becerilerine katkı sağlayarak özgüvenlerini geliştirmek ve gençlerin yaşadıkları toplumda aidiyet duygusunu ve duyarlılıklarını geliştirmek amaçlanmıştır” denildi.

Ödül dağıtım töreninde Gaziosmanpaşa İlkokulu öğrencilerinin bağımlılık üzerine hazırladıkları tiyatro gösterileri beğeni ile izlendi. Etkinlik sonunda Vali Civelek, resim, afiş, karikatür, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Program sonunda Vali Civelek ve beraberindekiler resim sergisini gezdiler.