Kaymakam Gürbüz istifa etti

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Yönetim Kurulu Başkanlığını Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva'nın yaptığı, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Ã

GÜNDEM 28.04.2016 02:32:00 0
Kaymakam Gürbüz istifa etti

Tekirdağ eski Valisi Ali Yerlikaya döneminde temelleri atılan Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi, Tekirdağ'ın büyükşehir olması ve Karaağaç'ın Kapaklı'ya mahalle olarak bağlanmasının ardından 29 Eylül 2014 tarihinde Kapaklı OSB olarak çalışmalarına devam etti. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na o dönem ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva atanırken, 15 üyeden oluşan yönetimin 5'i valilik,5'i kaymakamlık ve diğer 5 üye ise OSB’den seçildi.

Kapaklı OSB'de Yönetim Kurulu Başkanlığı yerine yönetim kurulu üyeliğine getirildiği için kırgın olduğu öne sürülen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva'nın arası okul polemiği ile açıldı.
İPLER KOPTU
Kapaklı'da yaşayanların "ÇTSO neden Kapaklı yerine Çerkezköy'e okul yapıyor' tepkisine Kozuva'nın "Kaymakam bize okul yeri göstermedi" yönündeki açıklamalarına tepkisiz kalan Kaymakam Gürbüz, Kapaklı OSB yönetim kurulu toplantısında OSB'de görev alacak avukatın da Kapaklı yerine Çerkezköy'den seçilecek olmasına tepki gösterdi. Arından ise Gürbüz ile Kozuva arasındaki ipler tamamen koptu. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Gürbüz, Kapaklı OSB yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.
Kaymakam Gürbüz, istifası ile ilgili açıklama yapmazken, Kapaklı OSB yönetiminin konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.