Misafir öğrencilerden veda ziyareti

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Çocuk Festivali'ne katılan Bulgaristan, Gürcistan, Kırgızistan, Makedonya, Paraguay, Romanya, Slovakya ve Ukrayna'dan gelen misafir öğrenci ve öÄ?

GÜNDEM 27.04.2016 00:20:00 0
Misafir öğrencilerden veda ziyareti

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu'ya geldikleri için öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. Öğrencilerin buradan güzel arkadaşlıklar ve güzel dostluklarla ayrılacaklarından emin olduğunu belirten Baysan, "Gittikleri ülkelerinde benim Türkiye’de dostlarım ve çok iyi arkadaşlarım var diyecek olmaları beni çok mutlu edecektir. Bu arkadaş ve dostlukların uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. Ayrıca çocuklarımızı bize güvenerek gönderen anne ve babalarına, diğer aile fertlerine de teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

 

Konuk ülke çocukları ise, Çorlu’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını, Mustafa Kemal Atatürk’ün bu bayramı çocuklara armağan etmiş olmasından dolayı Büyük Önder'i  şükranla andıklarını söylediler. Ardından Başkan Baysan, misafir öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.