Keşan'da, korku filmi çekilecek

Yerli Cadılar Bayramı (Bocuk Gecesi) kutlamalarının yapıldığı ve renkli görüntülerin ortaya çıktığı Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Çamlıca Köyü'nde 'Şeytan-ı Habisâ

GÜNDEM 22.04.2016 01:25:00 0
Keşan

Keşanlı olan ve filmin başrolünde oynayacak olan dizi oyuncusu Ergin Kılıkçıer, Yönetmen Tayfun Can Demirtaş ve Yapımcı İsmail Karaer, Keşan Belediye Başkanvekili İbrahim Dinç’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında bu filmin Keşan, Manisa veya Yalova’da çekilmesinin düşünüldüğünü belirten Karaer, “Biz sevgili arkadaşımız Ergin Kılıkçıer’in ısrarı ile Çamlıca Köyü’ne gelerek burada incelemelerde bulunduk. Filmi burada çekmek istiyoruz. Ama ekibimizin konaklama ve yemeği konusunda sponsor arayışı içersindeyiz. Bu anlamda Keşan Belediyesi’nden de gerekli katkıyı bekliyoruz. Keşan’ın tanıtımına katkı sağlayacak bu film için gerekli desteğin sağlanacağına inanıyoruz. Filmin burada çekilmesi halinde galasını da Keşan Belediyesi’nin yeni binasındaki Sinema Salonu’nda yapmayı hedefliyoruz. Keşanlı kardeşimiz Kılıkçıer’in başrolünü oynayacağı bu film konusunda Keşanlıların bizlere sahip çıkmasını bekliyoruz. Filmimizin yönetmeni Tayfun Can Demirtaş’ın da bu film ikinci filmi olacak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dinç, "Keşan’ın tanıtımı anlamında bu filmin önemli olduğunu düşünüyorum. Sayın Belediye Başkanımız Almanya’dan dönünce kendisine sizlerin bu taleplerinizi ve düşüncelerinizi aktaracağım. İlçemizin tanıtımı anlamında bu tür güzel projeleri desteklemek gerekiyor. Keşanlıların da bu konuda duyarlı davranacaklarına inanıyorum“ şeklinde konuştu.