Pis koku isyan ettirdi

TESKİ'nin Kolektör Hattı çalışmasının ardından Çerkezköy Sayar Sokak üzerindeki pis koku, çevre sakinlerini çileden çıkarttı. TESKİ yetkilileri, sorunu gidermek için koku giderici maddeler k

GÜNDEM 21.04.2016 07:05:00 0
Pis koku isyan ettirdi

Çerkezköy’deki taşkın sorununu çözmek için kolektör hattı çalışmalarını TESKİ ekipleri sürdürürken, çalışmalar tamamlanan Sayar sokak üzerindeki rögarlardan gelen pis koku ise, bu bölgede yaşayan vatandaşları rahatsız ediyor. Kokunun özellikle sabah ve akşam saatlerinde etkili olduğun belirten çevre sakinleri, ev ve işlerlerinin camlarını açamamaktan dert yandı. Sorunu TESKİ'ye ilettiklerini anlatan vatandaşlar,şuana kadar herhangi bir çalışma yapılmadığını belirttiler.
KOKU GİDERİCİ KULLANILACAK
Şikayetlerin gereğinin yapılacağını belirten TESKİ yetkilileri, "Bölgeden geçen kolektör hattına yıllar önce yapılan yağmursuyu hattı bağlantıları bulunuyor. Yaşanan pis kokuların nedeni bu. Bu sorunu tamamen çözmek uzun vadeli bir çalışma gerektiriyor. Fakat bu süreçte vatandaşın sorununu gidermek için koku giderici maddeler kullanacağız" dediler.
Haber / Ahmet KARDEŞ