Mutlulukları yarım kaldı

Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede karnındaki 8 aylık bebeğiyle birlikte hayatını kaybeden 33 yaşındaki Sevcan İşseven, bebeğiyle birlikte gözyaÅ

GÜNDEM 20.04.2016 02:25:00 0
Mutlulukları yarım kaldı

Kaza, Tekirdağ-İstanbul yolu Değirmenaltı mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine giden Adem Emre A. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 35 yaşındaki Volkan İşseven'in kullandığı otomobille çarptı.

Kazada 11 ay önce evlenen Volkan İşseven ile 8 aylık hamile olan eşi Sevcan İşseven yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Sevcan İşseven ve karnındaki bebeği, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
AYNI TABUTA KONDULAR
Sevcan İşseven'in cenazesi, 8 aylık bebeğiyle beraber aynı tabutta Ferhadanlı Mahallesi Camii'ne getirildi. Burada, genç kadının yakınları sinir krizi geçirdi. Bebeğini kucağına almak için gün sayan İşseven, bebeğiyle birlikte kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
EŞİ AĞIR YARALI
Kazada yaralanan Volkan İşseven'in sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu, yaralanan diğer otomobilin sürücüsü Adem Emre A.'nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili polisin başlattığı soruşturma ise sürüyor.