Şehitler için Kur-an okundu

Kapaklı Havzalılar Derneği, birlik ve beraberlik için dernek lokalinde kahvaltı verdi. Kahvaltı öncesi ise şehitler için Kur-an'ı Kerim okundu.

GÜNDEM 20.04.2016 01:58:00 0
Şehitler için Kur-an okundu

Kahvaltı programına Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Belediye başkan yardımcısı Adem Sekmen, siyasi parti temsilcileri , dernek üyeleri ve çok sayıda esnaf ile dernek üyeleri katıldı.
KARDEŞLİK İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ
Derneklerin sağlıklı çalışabilmesi için üyelerin, üyelik aidatlarını ödemelerini önemli oyduğuna vurgu yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Daha önce Samsun'un Havza ilçesini ziyaret etmiştim. Oldukça güzel bir ilçeye sahipsiniz. Öyle güzel bir şehriniz var ki özellikle yeraltı suları ve kaplıcalar ayrı bir güzelliğe sahip. Sizler iş için, aş için güzel memleketinizi bırakıp buralara geldiniz. Burada hep birlikte kardeşlik içerisinde yaşıyoruz” dedi.
ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Kahvaltı programına katılanlara teşekkür eden dernek başkanı Zalif Çavdar ise, "Yeni dernek yönetimi olarak dernek üyeleri ve ilçe protokolü ile böyle güzel bir kahvaltıda buluşmaktan mutluluk duyduk. Katılımları için tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Dernek olarak sosyal ve kültürel anlamdaki etkinliklerimiz ileriki günlerde de devam edecek. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bizlere destek olan tüm üyelerimize, yönetim kurulumuza ve esnaflarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.