10 yıl boyunca ne yaptın?

Kapaklı'nın Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan, hizmette ayrımcılık yaptığını iddia ederek eleştirdiği Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın kendisi için söylediği ?

GÜNDEM 19.04.2016 06:49:00 0
10 yıl boyunca ne yaptın?

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı TESKİ tarafından Karaağaç Mahallesi’ndeki Kolektör Hattı temel atma töreni öncesi Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan, hizmette ayrımcılık yaptığı iddiasıyla Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı eleştirmiş, Mandalı ise temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Özhan'a  "Senin gözlerin kör mü? Yapılanları görmüyor musun?” diye çıkışmıştı.
ŞAKŞAKÇI KADROSU VARDI
Özhan, dün düzenlediği basın toplantısında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı, kendisini üzerinden siyaset ve şov yapmakla suçladı. Karaağaç ve Kapaklı’da yıllarca siyaset yaptığını belirten Özhan, "30 Mart 2014 tarihindeki seçimlerde, çok değerli halkımızın oyları ile Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarlık görevine seçildim. Mandalı, törende Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tekirdağ CHP Milletvekili Faik Öztrak’ın karşısında düştüğü zor durumdan kendisini kurtarmak için konuyu bana getirmiş ve yaptığı rezil açılış törenini kurtarmaya çalışmıştır. Açılış törenine Karaağaç halkı iştirak etmemiştir. Bunu tüm Tekirdağ kamuoyu görmüştür. Fotoğraflar ortadadır. Orada yalnızca Mandalı’nın memur kadrosu ve şakşakçı kadrosu yer almıştır. Karaağaç’ın nüfusu 20 binlere ulaşmış o ise 200 kişi ile açılış yapmıştır” dedi.
10 YIL BOYUNCA NE YAPTIN
İrfan Mandalı’nın yaptığı “Senin gözlerin kör mü? Geçmiş dönemde burada belediye meclis üyeliği yapmadın mı? Beş yıl burada hizmet ettin, şu yapmış olduğumuz hizmetlerle ilgili sen hala burada ayrım yapılıyor mu diyorsun? Şu anda yapılan hizmetin yüzde 80’i Karaağaç’a yapılıyor. Ben Karaağaç’a yapılan bu büyük projeleri Kapaklı merkeze bile daha aktaramadım” yönündeki açıklamalarına değinen Özhan, “Mandalı’ya en güzel cevap, o gün o alanda açılış törenine katılmayan Karaağaç halkı tarafından verilmiştir. Mandalı Karaağaç yüzünden Kapaklı’ya hizmet edemediğini söylerken heyecanlanmış ve gerçekleri saptırmak istemiştir. Kapaklı’nın merkezinde çarpık yapılaşmanın ve yılda bir değiştirilen kaldırım taşlarının dışında ne hizmet yapmıştır ki kamuoyunu yanıltıcı ifadeler kullanmıştır. Hadi son iki yıl sözde Karaağaç yüzünden Kapaklı’nın merkezine hizmet yapamadın. Adama sormazlar mı sen 10 yıl boyunca ne yaptın? Benim gözlerim kör değil. Lakin sen fazla heyecanlanıyorsun. Başarısızlığını konuları başka yere çevirerek örtmeye çalıştı” dedi.
BENİM HAPİS CEZAM OLMAMIŞTIR
Mandalı’nın “Meclis üyeliği görevin boyunca sen ne yaptın” sözlerine de cevap veren Özhan, “Benim ne yapıp ne yapamadığımı, neyi başarıp neyi başaramadığımı Karaağaç halkı çok iyi bilir. Hepimizin geçmişi ortada ama bırakın Kapaklı Tekirdağ kamuoyunu ülke kamuoyu çok iyi bilmektedir ki benim siyasi geçmişimde ihaleye fesattan ve evrakta sahtecilikten hapis cezam olmamıştır. Peki O’nun? Benim siyasi geçmişimde insanların kör olmasını isteyeceğim hiçbir şey yaşanmadı. Mandalı ‘Senin gözün kör mü?’ demiş. Sen ne benim ne de Karaağaç halkının gözünü kör edemeyeceksin. Biz doğruları görmeye devam edeceğiz. Yanlış yaptığın zaman her şeyi gerekli yerlere bildirmeye doğru yaptığın zaman da alkışlamaya devam edeceğiz. Ama hiçbir güç bizim ne gözümüzü nede aklımızı kör edemeyecektir” ifadelerini kullandı.
Haber / Ahmet KARDEŞ