Salon tıklım tıklım doldu

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu tarafından Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Salonda oturacak yer kalmayanca, takviye sanda

GÜNDEM 18.04.2016 17:00:00 0
Salon tıklım tıklım doldu

Programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ve Abdullah Nair, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yavuz Kara, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti İlçe eski Başkanı Sait Yazı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Kapaklı Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi İrfan Demir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, günnü anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yavuz Kara yaptı. Kara, "Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğum yıl dönümünün tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve adalet getirmesini diliyorum. İmam Hatip Ortaokulları için yılın en büyük heyecanı Kutlu Doğum Haftası ve Kutlu Doğum etkinlikleridir. Çerkezköy’de bu İmam Hatip ikliminin oluşmasında katkısı olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Tekirdağ İli genelinde düzenlenen ‘Arapça Şiir Okuma Yarışması’nda ikincilik elde eden Rabia Albayrak, ‘Sana Hasretim’ adlı Arapça şiiri okudu. Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden Vefa Babaoğlu’nun hazırladığı ‘İlk Müslümanlar’ adlı tiyatronun sahnelenmesinin ardından yine Tekirdağ İli genelinde düzenlenen ‘Naat Yarışması’nda ikinci olan Hilmi Üstündağ ‘Sevgili’ Ümmü Mektum’ adlı naatı okudu. Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla hazırlamış oldukları program, öğrencilerin sahnelediği gösterisi ile sona erdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ