Hayatının imzasını attı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor'un yıldız futbolcusu Mesut Aytemiz, hafta sonu İstanbul'da düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evi

GÜNDEM 13.04.2016 02:05:00 0
Hayatının imzasını attı

HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER

1911 Çerkezköyspor’un başarılı ortasaha oyuncusu Mesut Aytemiz ile Havva Çukur, İstanbul’da Bostancı Büyük Kulüp’te düzenlenen görkemli düğünle hayatlarını birleştirdi. 2015-2016 futbol sezonu başında Gönen Belediyespor’dan 1911 Çerkezköyspor’a transfer olan Mesut Aytemiz, hafta sonu düzenlenen düğün merasiminde hayatının imzasını attı.

ÖNCE NİKAH KIYILDI

Düğün merasimi Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi memuru tarafından kıyılan nikah töreni başladı. Mesut Aytemiz ve Hava Çukur alkışlar eşliğinde nikah masasına oturdu. Nikahta gelin hanımın şahitliğini arkadaşı Duygu yaparken; damat Mesut Aytemiz’in nikah şahitliğini ise Necmettin Yılmaz üstlendi.  

 

 

TAKIM ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Nikah merasiminin ardından geç çift davetlilerin alkışları eşliğinde ilk danslarını yaptılar. Daha sonra kendileri için özel olarak hazırlanan düğün pastasını kesen genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bu mutlu günde Aytemiz ve çukur ailelerinin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Vasıf Aksaka ile futbolcu arkadaşları da genç çifti yalnız bırakmadı.

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Düğün öncesinde davetlileri kapıda karşılayan damadın anne babası Mehmet – Emine Aytemiz çifti ile gelin hanımın anne babası Muhammet – Gülsüm Aytemiz çifti, düğün boyunca da davetlilerle yakından ilgilendi. Aytemiz ve Çukur ailelerinin mutlu gününe ortak olan davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Biz de Marmara Haber Gazetesi olarak 1911 Çerkezköyspor’un başarılı futbolcusu Mesut Aytemiz ve müstakbel eşi Havva hanıma bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber / Ahmet KARDEŞ