Romanlar günlerini eğlenerek kutladı

Dünya Romanlar Günü nedeniyle Çerkezköy Müzisyenler ve Romanlar Deneği tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen programda, ilçede yaşayan Romanlar gönüllerince eğlendi. Geceye katılan Çerkezköy Belediye

GÜNDEM 10.04.2016 21:31:00 0
Romanlar günlerini eğlenerek kutladı

8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla dernek binası önünde düzenlenen programa, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Başkan yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı,Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz,Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy Müzisyenler ve Romanlar Dernek Başkanı Okan Sevgi ve çok sayıda Roman vatandaşı katıldı.

 

 

HEYECAN YAŞIYORUZ
Bu yıl Çerkezköy'de ilk defa günlerini kutladıklarını belirten Çerkezköy Müzisyenler ve Romanlar Deneği Başkanı Okan Sevgi, "İlçemizde yaşayan Romanlar olarak böyle güzel bir eğlenceyi ilk kez düzenlemenin heyecanını yaşıyoruz.Çerkezköylü vatandaşlarımızı da yanımızda görmekten son derece memnun olduk ve mutluluk duyuyoruz.6 Mayıs tarihinde de hep birlikte hıdrellez şenliği kutlaması yapacağız."dedi.
 

 

SİZLERİN YANINDAYIZ
Etkinlikte bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak sizlerin daha iyi şartlarda yaşamanızı sağlamak için projeler hazırlıyoruz. İnşallah bunu 3 yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Sizlerin ne zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğinizi de biliyoruz.Takdir edersiniz ki her şey bir anda olmuyor. Bunların gerçekleşmesi içinde zamana ihtiyaç var. Ama şunu da iyi bilmenizi istiyorum.Görev süremiz içerisinde yaşamınızı kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceğiz. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz.”dedi.
Konuşmacıların ardından Akay, diğer katılımcılar ve Roman vatandaşlar birlikte Roman havası oynadı.