Fuhuşu kameraya kaydederken yakalandı

Çorlu'da, 700 liraya anlaştığı 16 yaşındaki genç kızla cinsel ilişkiye girerek bunu kameraya kaydettiği öne sürülen A.Ö. ile genç kıza fuhuş yapması için aracılık yaptığı öne

GÜNDEM 6.04.2016 23:46:00 0
Fuhuşu kameraya kaydederken yakalandı

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, para karşılığında bir otelde fuhuş yapıldığı iddiası üzerine baskın yaptı.Baskında İstanbul'dan geldiği ve eşinin hamile olduğu öğrenilen A.Ö'nün 16 yaşında D.Y. ile ilişkisini kameraya kaydettiği tespit edildi. Gözaltına alınan D.Y. ve A.Ö.’nün ifadeleri doğrultusunda, fuhuş pazarlığı yaparak 700 liraya anlaştığı öne sürülen P.Y. de polis ekiplerince yakalandı. A.Ö.’nün yanındaki dizüstü bilgisayarında ve harici disklerde ise çok sayıda cinsel içerikli görüntü ve fotoğraf bulundu. Çantasında kamera ayaklığı, ışık, video görüntüsü kaydetme özellikli fotoğraf makineleri çıktı. Ayrıca dizüstü bilgisayarındaki kamera görüntülerinin bulunduğu şifreli dosyalar ise çözülmesi için İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şubesi’ne gönderildi.
 

 

TUTUKLANDILAR
Polisteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen P.Y. ve A.Ö. tutuklanarak cezaevine konuldu. Fuhuş yaparken polis ekiplerince yakalanan 16 yaşındaki D.Y. ise ailesine teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.