Derneklerle kaynaşmayı ortaya çıkarmak istiyoruz

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetim kurulu, Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. Hemşeri derneklerinin ilçede varlığını sürdürdÃ

GÜNDEM 6.04.2016 02:52:00 0
Derneklerle kaynaşmayı ortaya çıkarmak istiyoruz

Dernek Başkanı Soner Öztürk, Başkan Yardımcıları Nuran Yeşil ve Beytullah Coşkun, Yönetim Kurulu üyeleri Uğur Yancı, Temel Büyükkeskin ve Kadir Koyun Akay'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay ise, “Çerkezköy dernekçilik açısından çok avantajlı bir ilçe.Eskiden, dernekçilik faaliyetleri seçim önceleri kabaran bir olguydu ve önüne gelen bir yer tutarak bir dernek tabelası asıyordu. Artık hemşeri derneklerimiz  ilçemizde oturmuş vaziyette. Herkes kültürünü yaşatmak adına Çerkezköy’ün manzarasını ortaya çıkarıyor. Bizim de bunu desteklememiz lazım.İlçemizde kültürel kaynaşmayı ortaya çıkarmak istiyoruz. Bununla ilgili olarak  önümüzdeki günlerde derneklerimizle bir araya gelerek Çerkezköy ile  ilgili ne yapabiliriz? sorusunun cevabını arayacağız. İnanıyorum ki birlikte çok güzel işler yapacağız. Amacımız Çerkezköy bilincini en iyi şekilde derneklerimizle birlikte oluşturmaktır.Bu aynı zamanda Çerkezköy’ün kültürlerinin tanıtılması anlamında çok daha yararlı olacak.”dedi.
5 BİN ORDULU VAR
Bin 200 üyeleri olduğunu ve ilçede yaklaşık 5 bin Ordulunun yaşadığını belirten Öztürk," Nasıl bir araya geliriz konusunda yönetim olarak çalışmalara başladık. Sizinle de aynı görüşte olduğumuzu görmek bizi sevindirdi. Sizlerle birlikte umarım güzel projelere imza atabiliriz .Sizlerin bizlere yapacağınız katkı ve destek ve birliktelik çalışmalarımızla birlikte ilçemizin kültürel dokusunu daha da zenginleştireceğimize inanıyoruz.”ifadelerini kullandı.
Haber/Mehmet AYAN