Mesaiye başladı

Geçtiğimiz 11 Mart günü makamından konutuna geçerken yolda kalp krizi geçiren ve ardından hastanede 1 hafta kaldıktan sonra taburcu edilip istirahat eden Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, 24 gün sonra dün sabah makam?

GÜNDEM 6.04.2016 02:01:00 0
Mesaiye başladı

Çerkezköy'de katıldığı programın ardından Tekirdağ'a dönen ve makamında bir süre çalıştıktan sonra konutuna geçerken makam aracında kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, yakın korumasının ilk müdahalesinin ardından Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada anjiyo yapıldıktan sonra tıkanan iki damarına stent takılan Vali Salihnoğlu, hastanede 6 gün tedavi altında tutulduktan sonra da taburcu edilerek konutunda istirahata çekilmişti.

 

 

24 günlük aranın ardından sağlığına  tam olarak kavuşan Vali Salihoğlu, dün sabah konutundan makam aracı ile Tekirdağ Valiliği'ne geldi. Burada Vali Salihoğlu'nu, daire müdürleri ile vöalilik çalışanları kapıda karşıladı. Personeli ile tek tek tokalaşan Vali Salihoğlu, ardından makamına geçerek mesaisine başladı ve yardımcılarından brifing aldı.