Artı Yapı'dan tanışma kahvaltısı

Çerkezköy'de Royal Life projesini hayata geçiren Artı Yapı,projeden daire satın alan ev sahiplerini 'Komşuluk Festivali' adı altında düzenlenen kahvaltıda birbirleriyle tanışarak kaynaşmaları amacıyl

GÜNDEM 3.04.2016 22:08:00 0
Artı Yapı

Çorlu'daki Shiva Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıya, Royal Life projesinden daire sahibi olan aileler katıldı. Aileler, burada Artı Yapı Şantiye Sorumlusu Hüsnü Arabacı, Satış ve Pazarlama Müdürü Seda Yılmaz ve satış ofisi ekibi tarafından karşılandı.

 

 

Ailelere, 'Komşuluk Festivaline' katıldıkları için teşekkür eden Artı Yapı Şantiye Sorumlusu Hüsnü Arabacı, “Bu etkinliği düzenleme amacı, daire sahipleri arasındaki komşuluk ilişkilerini güçlendirmek ve birlik beraberliği sağlamaktır."dedi.
Düzenlenen kahvaltıda ailelerin birbirlerini yakından tanıma imkanı bulduklarını belirten Arabacı, “Burada tanışan aileler, birbirlerinin telefon numaralarını alıp, daha sonra kendi aralarında piknik gibi etkinlikler düzenliyor. Bu tür etkinliklerle Çerkezköy’e hak ettiği birlik beraberlik duygusunu yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ