Güzel'e en 'özel' doğum günü

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Yönetimi, Çerkezköylü milli Taekwando sporcusu ve antrenörü Bilal Güzel'e sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

GÜNDEM 3.04.2016 21:41:00 0
Güzel

Dernek yönetimi, haftanın 3 günü Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde engelli vatandaşlara yönelik Taekwando öğreten Bilal Güzel'i, doğum gününde unutmadı ve ona spor sonrası sürpriz doğum günü düzenledi. Pasta ile gelen dernek yönetimi, Güzel'in doğum gününü kutladı. doğum günü sürprizi yapmalarından dolayı çok mutlu olduğunu belirten
Güzel, “Haftanın 3 günü bu güzel ve özel insanlara hayata daha iyi sarılmalarına katkı sağlamak için onlara taekwando sporunu öğretiyorum. Ancak kendilerinin bana doğum günü süprizi yapacakları hiç aklıma gelmedi.Gerçekten bu benim hayatımda en güzel diyebileceğim anlamlı bir yaş günü sürprizi oldu."dedi.
HOCAMIZIN BİZE KATKISI BÜYÜK
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık ise, "Milli sporcumuz ve hocamız Bilal Güzel'in bizlere her zaman katkısı büyük. Onun bizlere verdiği emek, bizleri her zaman memnun ve mutlu etmektedir. Dernek olarak bizde kendisine sürpriz doğum günü yapmak istedik."dedi.
Ardından pastanın üzerindeki mumları dernek üyeleri ve Güzel üfledi ve daha sonra birlikte pastayı yerdiler.