Vicdansız koca

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 37 yaşındaki N.B., eşi 39 yaşındaki E.B.'den şiddet görünce, oturduğu apartmanın 3. katından aşağıya atlayarak yaralandı. N.B. hastaneye kaldırılırken, vicdansız

GÜNDEM 1.04.2016 00:41:00 0
Vicdansız koca

Olay, Aşağı Zaferiye Mahallesi Namık Kemal Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, şiddet gören 3 çocuk annesi N.B., eşi E.B. ile arasında tartışma çıktı ve tartışmanın büyümesi üzerine dövüldü. Eşinin gösterdiği şiddete dayanamayan N.B., oturdukları apartmanın 3'ncü katındaki evlerinin penceresinden kendini aşağı bıraktı.

KOMŞULARNA SIĞINDI
Koca dayağından kurtulmak için kendini boşluğa bırakan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan N.B.'yi görenler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen sağılık ekipleri tarafından N.B. hastaneye kaldırılmak üzere ambulansa alındı.Ancak alkollü kocası tarafından ambulanstan zorla indirildi. N.B., ambulanstan indikten sonra eşinden kaçmak için komşularının evine sığındı.
GÖZALTINA ALINDI
Sağlık ekipleri  ise E.B.'nin alkollü olması nedeniyle polise haber verdi ve ekipler gelene kadar olay yerinden uzak bir yerde beklemeye başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, evine giden E.B.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. Polise direnen E.B., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Yaralı kadın ise ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. N.B.'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.