Gençlere sosyal medya uyarısı

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu'nda, İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Ramazan Kurtoğlu, 'Küresel Para S

GÜNDEM 31.03.2016 01:26:00 0
Gençlere sosyal medya uyarısı

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğretim Görevlisi Kerem Öztürk tarafından düzenlenen konferansta, yeni dünya düzeninde para oyunları, kur savaşları ve küresel bazda iklim, su ve gıda savaşları konularını ele alındı. Konferansa Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir Ertürk, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Dr. Ramazan Kurtoğlu, konferansta yaptığı konuşmada, paranın dünya üzerindeki paranın dolaşımdaki miktarı ve bununla birlikte sanal boyuttaki büyüklüğünden, parayı yönetenlerin asıl çıkar ve amaçlarından bahsetti. Gençlere sosyal medya hesaplarının büyük devletlerin istihbarat servisleri tarafından sürekli kontrol altında tutulduğuna ve buralarda yaptıkları paylaşımlara dikkat etmeleri gerektiğine vurgu yapan Dr. Ramazan Kurtoğlu, gençlere iş bulma sürecinde izlemeleri gereken yöntemleri danışmanlığını yaptığı firmaların işe alım politikalarından örnekler vererek programını sonlandırdı.
Konferans sonunda Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir Ertürk, Dr. Ramazan Kurtoğlu’na, günün anısına Namık Kemal Üniversitesi logolu hediyelerini takdim etti.