Çizmeli eleştiri

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni, her yağmur yağışı sonrası kentin çamur içinde kaldığını belirterek eleştirdi. Yanlarında getirdiği çiz

GÜNDEM 29.03.2016 00:50:00 0
Çizmeli eleştiri

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2 yıllık çalışmalarını değerlendirmek için basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına İl Başkanı Ahmet Akçay, milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile çok sayıda partili katıldı. Tekirdağ'da yerel seçimi CHP'li belediyelerin kazandığını belirten Akçay, "CHP’li Tekirdağ Belediyesi koskoca iki yılda neden doğru-dürüst bir şey yapmadı?” sorusuna cevap arayacağız. Bu sorunun cevabını sadece biz değil gazeteciler arıyor, esnaf arıyor, kadınlar-gençler arıyor, daha tuhafı CHP’liler de bu sorunun cevabını arıyor. AK Parti hükümeti Tekirdağ’ımızı “büyükşehir” yaptı ama CHP’li yöneticiler adeta bundan dolayı üzüntülüler. Çünkü Tekirdağ’ı büyükşehir gibi yönetmiyorlar. İlçe Belediye Başkanları da her fırsatta yapamadıklarının adresi olarak Büyükşehir’i adres göstererek kolaycılığa kaçarak, iş üretmiyorlar. Tekirdağlılar olarak henüz Büyükşehir Belediyeciliği ile tanıştığımızı söyleyemeyiz. Belediyecilik insanları mutlu etme, insanlara hizmet götürme, şehri imar etme, şehrin anını ve geleceğini planlama sanatıdır. Belediyecilik şehirdeki insandan çiçeğe, ağaçtan kediye, evden dereye, köyden yaylaya kadar her şeye kafa yorma, her yere gönülden bakma işidir."dedi.

 

 

ÇİZMESİZ ÇIKMAM
Yolların çamur deryasına döndüğünü belirten Akçay, "Yollarımızın durumu iyi değil. İyileşme şöyle dursun, kötüleşti. Fen İşlerinde neler oluyor? Kadrolar sık değişiyor, ihaleler iptal oluyor. Sürekli gürültü var ama ortada iş yok, icraat yok. Tekirdağ’a yağmur yağdığında insanlar sokağa “çizmesiz çıkmam” diyorlar artık."ifadelerini kullandı.

ŞEHİR MERKEZİNDE GİYDİRMİYORUZ
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ise, çizmeleri göstererek, "Biz çizmeleri yol şantiyelerinde , köprü şantiyelerinde, havaalanı şantiyelerinde giydiriyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gibi şehir merkezlerinde giydirmiyoruz" dedi.
BİZLERİN AĞABEYİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın iyi bir insan olduğunu belirten Milletvekili Ayşe Doğan da, "Başkanımız, Kadir Ağabeyimiz, bizlerin de abisi. Çok iyi bir insan, seviyoruz kendisini. Ama iyi insan olmak, iyi hizmet vermeye yetmiyor. Çünkü maalesef CHP'de ekip ruhu yok. Birlik beraberlik ruhu yok. Ne olursa olsun, iyi günde de kötü günde de bir arada olmak zorundalar. Yapılamayan hizmetlerden dolayı biz suçluyuz ama Tekirdağ için bir şey yapıldığında reklamını da onlar yapıyor. "dedi. Büyükşehir'i eleştiren Mustafa Yel ise,"Görünen köy kılavuz istemiyor. Kimse halinden memnun değil" dedi.