Turnuvada korkutan olay

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası'na katılan Metin Kocaman, ilk maçında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM 28.03.2016 00:46:00 0
Turnuvada korkutan olay

Çerkezköy Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda Halil Bahtiyar ile karşılaşan 57 yaşındaki Metin Kocaman, maç sırasında birden fenalaştı. Kalbinin sıkıştığını ve nefes almakta güçlük çektiğini söyleyen Metin Kocaman, etrafındakilerden kendisini bir an önce hastaneye götürmelerini istedi.
ZABITA ARACIYLA HASTANEYE KALDIRILDI
Turnuvaya katılanlar arasında bulunan Özel İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Direktörü Çağlar Demirtaş hemen spor salonuna bir ambulans istedi. Metin Kocaman’ın durumunun giderek kötüleşmesinin ardından spor salonu yanında hazır bekleyen zabıta aracına alınan Metin Kocaman, hemen Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
AMBULANS YOKTU
Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Metin Kocaman, yapılan kontrollerin ardından tedavi altına alındı ve anjiyo oldu. Kocaman’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Turnuva sırasında spor salonunda neden ambulans bulundurulmadığı sorulan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri ise “Biz ambulans için gerekli başvurumuzu yaptık. Fakat talebimiz kabul edilmedi” diye konuştu. Vatandaşlar ise ambulans bulundurulamıyorsa, en azından bir sağlık görevlisinin gönderilebileceğini belirterek duruma tepki gösterdi.
Haber / Ahmet KARDEŞ