Bu görüntü son bulacak

Kapaklı'nın Karaağaç Mahallesinden geçen ve fabrikaların bıraktığı kimyasal ve evsel atıklar nedeniyle simsiyah akan, çevresine ağır kokular yayan Karaağaç Deresi ıslah edilecek. Bu çalışmayla, y

GÜNDEM 25.03.2016 22:48:00 0
Bu görüntü son bulacak

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ve TESKİ görevlileri, yıllardır Karaağaç  Mahallesi'nin en büyük sorunlarından olan ve çevreye yaydığı ağır kokular nedeniyle vatandaşları isyan ettiren Karaağaç Deresi'nde incelemelerde bulundu.

 

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Karaağaç Mahallemizden geçen, görüntüsü ve kokusuyla yıllardır mahallemizin kanayan yarası olan Karaağaç Deresi'nin ıslahı için gerekli incelemeleri yaparak çalışmaları TESKİ Müdürlüğümüz ile birlikte başlattık. 7 Nisan Perşembe günü saat 14.00'de Karaağaç Atatürk Meydanı karşısında gerçekleştireceğimiz programla kolektör hattının temelini atacağız. Başta Karaağaç olmak üzere tüm Kapaklı için büyük önem arz eden kolektör hattı projemizin tüm ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.