Mutluluklar

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, geçtiğimiz Aralık ayında nişanlandığı Peyzaj Mimarı Handan Fındık ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını ise Çerkezköy Belediye BaşkanÄ

GÜNDEM 21.03.2016 02:21:00 0
Mutluluklar

Cuma günü kına gecelerini İstanbul'un Maltepe İlçesi'ndeki Salon Bağdat'ta yapan çift, Cumartesi günü Silivri'deki Mostarpark Düğün Salonu’nda düğünlerini gerçekleştirdi.Çiftin bu mutlu gününe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı  Rasim Yüksel, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı,MHP MYK üyesi Erdem Karakoç, MHP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Emin Yıldız, MHP Tekirdağ eski Milletvekili Bülent Belen, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, SP Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon,BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, ile çok sayıda siyasi ile, çiftin ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.

 

 

DÜĞÜN PASTASINI KESTİLER
Alkışlar eşliğinde solona giren Handan ve Koray Önsel Çifti, ilk danslarını yaptılar. Ardından çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Önsel'in nikah şahidi ise MHP Milletvekili eski milli futbolcu Saffet Sancaklı oldu. Nikahın ardından da çift düğün pastalarını kestiler. Çerkezköy’ün tanınmış iş adamlarından İnşaat Mühendisi Eser Önsel ve eşi Nurşen Önsel ile dünürleri Hamide Fındık ve Erdal Fındık, birlikte salondaki davetlilerin masalarını tek tek dolaştı.Çift ve davetliler, düğünde doyasıya eğlendiler. Koray Önsel,bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine,arkadaşlarına ve sevenlerine ve tüm davetlilere teşekkür etti.